Bruidsarrangementen

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen!

Om er op de mooiste dag van je leven stralend uit te zien bent u bij Beautique Mariëlle aan het juiste adres.
Met inmiddels 21 jaar ervaring als gediplomeerd schoonheidsspecialist en visagist heb ik in de loop van de jaren bij heel wat bruidjes, bruidegommen en bruiloftsgasten de visagie mogen verzorgen op de ze bijzondere dag!

***NIEUW***

Naast de bruidsarrangementen inclusief proef-makeup en eventuele behandelingen enkele weken voor de bruiloft is het nu ook mogelijk om te kiezen voor een compleet pakket inclusief bruidskapsel!

Dit doe ik in samenwerking met Ingmar Robben- Hogenberg van Ingmars’ Hairfashion.

Zij is 13 jaar actief in het kappersvak met haar eigen ambulante kapsalon dat inmiddels 10 jaar bestaat. Ingmar is gespecialiseerd in bruidskapsels, haar invlechten en opsteken. Ook verzorgt zij graag de kapsels van uw bruiloftsgasten en bruidsmeisje(s).

Omdat we elkaar al langer kennen en steeds bij een aantal bruidjes tegen kwamen bij onze werkzaamheden leek het ons een prima plan om de handen inéén te slaan en samen uw grote dag nog completer te verzorgen!

INTAKE & PROEFMAKE-UP

Enkele weken voor uw bruiloft komt u langs voor het aanbrengen van een proefmake-up. Tijdens een intakegesprek worden alle wensen besproken- hiermee wordt rekening gehouden met bijvoorbeeld de kleuren in het bruidsboeket, welke stijl en kleur van de jurk, wilt u de make-up wat meer uitgesproken of juist meer naturel of glamoureus? Wat is de tijd wanneer u (en uw eventuele gasten) klaar moeten zijn voor de grote dag? Wat is de locatie van het feest ‘s avonds?

Vervolgens wordt de proefmake-up aangebracht. Dit duurt ongeveer anderhalf uur. Bent u tevreden over het resultaat?

Dan wordt er een foto gemaakt en de gebruikte kleuren worden genoteerd.

Desgewenst kunt u nu ook alvast uw eventuele vervolgbehandelingen zoals bruidsproefkapsel of gelaatsbehandelingen afspreken en reserveren.

Meer weten? Neem dan contact met mij op.

  • Bruidsmake-up op locatie incl. proefmake-up in salon*
€60,-

* Coevorden, Dalen, Schoonebeek, Steenwijksmoer, De Krim, Slagharen, Nieuw-Amsterdam, Veenoord, Hollandsveld, Gees, Geesbrug. Overige locaties in overleg.

bruidsarrangementen

Betalingen uitsluitend à contant/PIN