Camouflagetechniek

Wat is Camouflagetechniek?

Om medische en esthetische redenen wordt Medische Camouflage aanbevolen bij huidverkleuringen en huidoneffenheden. Er komen diverse technieken aan de orde waarbij duidelijk zichtbare huid- en vaatafwijkingen vakkundig worden gecamoufleerd. Zodanig dat er geen tot nauwelijks kleurverschil te zien is met de omliggende huid.

Camouflagetechniek is geschikt voor het camoufleren van (ernstige) littekens, ‪pigmentafwijkingen (bijv. ‪vitiligo of ‪melasma) of vaatafwijkingen zoals ‪‎wijnvlekken, ‪‎couperose en ‪spataderen. Tevens voor tatoeages, als u liever heeft dat deze gecamoufleerd wordt voor bepaalde gelegenheden. camouflagetechniek

Het doel van deze behandeling is cliënten met zichtbaar storende huidafwijkingen in het gelaat en/of op het lichaam zelf de camouflagetechniek aan te leren. Dit zal bestaan uit 3 behandelingen van circa 60 minuten, waarmee ik maximaal 3 kleuren zal mengen tot een perfect, aan uw huid gelijkende kleur. Na het fixeren van de camouflage blijft deze tot 12 uur houdbaar.
De pigmenten, de reiniging, materialen en fixatiepoeder die gebruikt wordt tijdens de behandeling kunt u op bestelling aanschaffen.

camouflagetechniekcamouflagetechniek