Quanis Dermafiller®

De allernieuwste innovatie in huidverbetering met de Quanis Dermafiller® methode.

Verkrijgbaar bij diverse topsalons Nederland, nu ook bij Beautique Mariëlle!

WAT IS HET?

De Quanis Dermafiller® is opgebouwd uit micro naaldjes van gekristalliseerd hyaluronzuur. Deze kristallen zorgen in de huid voor het herstel van de vochtbalans waardoor fijne rimpels als gevolg van uitdroging van binnen uit weer worden opgevuld met als resultaat een direct gladdere, rimpelvrije huid. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die na uw 30ste levensjaar wordt afgebroken met als gevolg de vorming van rimpels, fijne lijntjes en wallen.

Quanis Dermafiller®

Het effect is nagenoeg gelijk dan met fillers, alleen dan zonder injecties! Een eerste salonbehandeling is een vereiste.

Daarna kunt u thuis de behandeling voortzetten om het resultaat te behouden, in uw eigen tijd. De Quanis Dermafiller brengt u ‘savonds aan en kan de hele nacht blijven zitten.Quanis Dermafiller® bevat niet alleen hyaluronzuur, maar ook collageen en vitamine-C. Het bevat geen geur- en kleurstoffen, conserveringsmiddelen, alcohol en is niet getest op dieren.

WAT DOET HET?

Quanis Dermafiller®De microkristallen zorgen in de huid voor het herstel van de vochtbalans waardoor fijne rimpels als gevolg van uitdroging van binnen uit weer worden opgevuld met als resultaat een direct gladdere, rimpelvrije huid. Het effect is nagenoeg gelijk dan met fillers, alleen dan zonder injecties!

 

WAAR TOE TE PASSEN?

De Quanis Dermafiller® is succesvol toe te passen onder de oogcontour, neuslippenplooi en mondhoeken. Een eerste salonbehandeling is een vereiste, tijdens deze ontspannen behandeling waar tevens gebruik wordt gemaakt van Régima® huidverbeterende producten  krijgt u optimaal resultaat en ontvangt u uitgebreid uitleg over het thuisgebruik van de Quanis Dermafiller.

Quanis Dermafiller®

U kunt uw behandeling vervolgens thuis voortzetten door aanschaf van een verpakking van 8 thuisbehandelingen of los aanschaffen.

DE BEHANDELING BESTAAT UIT:

De eerste behandeling vindt plaats in de salon, vervolgens kunt u thuis de behandeling voortzetten.

De behandeling bestaat uit:
  • Ontspannen reiniging van het gelaat met Regima® Derma zest
  • Uitleg gebruik Dermafiller® voor thuis
  • Aanbrengen Quanis® Dermafiller® professional
  • Tijdens het inwerken naar wens een heerlijke massage van gelaat, decolleté en nek of hoofdhuidmassage
  • Nabehandeling met Regima® serum

 

Prijs thuispakket 8 behandelingen €189,-

Prijs per set van 2 pads (1 behandeling voor thuis) €25,00

Beautique Mariëlle