Look Good Feel Better

Om de kwaliteit van de behandelingen te waarborgen en de kennis op hoog niveau te houden, gaat Beautique Mariëlle een paar keer per jaar naar een nascholing, training of opleiding.

Ik ben dan ook heel blij met mijn certificaat “Huidverzorging bij mensen met kanker”.
Beautique Mariëlle is gecertificeerd en staat geregistreerd in het adressenbestand van de ANBOS en de organisatie Look Good Feel Better als zijnde gediplomeerd schoonheidsspecialist met als specialisatie kankerpatiënten veilig te kunnen èn mogen behandelen.

Een gelaatsbehandeling bij kanker is namelijk niet vanzelfsprekend en vereist kennis van elk stadium van deze ziekte.

Zonder deze kennis is behandelen onverantwoord.
Ziekenhuizen en (huis)artsen, oncologie specialisten, verpleegkundigen en naaste familie kunnen zodoende patiënten doorverwijzen voor een gespecialiseerde individuele behandeling in het ziekenhuis of hier in de salon.

Patiënten kunnen bij mij in de salon terecht voor een individuele behandeling tegen het normale behandeltarief. Indien gewenst kom ik bij u thuis of in het ziekenhuis.

Ook ben ik vrijwilligster voor de stichting Look Good Feel Better, voor uiterlijke verzorging bij mensen met kanker.

Ik ben af en toe aanwezig als vaste vrijwilligster in het Toon Hermans Huis te Hoogeveen en het Röpcke Zweers ziekenhuis te Hardenberg om mee te helpen met de workshops op het gebied van uiterlijke verzorging, wat betreft bijvoorbeeld het aanbrengen van make-up, het bijtekenen van wenkbrauwen, welke huidverzorging te gebruiken en welke juist niet.
Bent u zelf (ex)patiënt, of heeft u een naaste met (hoofd)huid- en/ of nagelproblemen als gevolg van bijvoorbeeld een chemokuur of bestralingstherapie?

Neem gerust contact met me op, ik help u graag verder!

anboskenniscentrum